Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa TanastaAvoimet työpaikatHuoltoteknikko

Huoltoteknikko

Hrline

TANA-newsletter-lander-banner

Oletko kiinnostunut monipuolisista huoltoteknikon tehtävistä mobiilien ympäristöteknologian laitteiden parissa? Etsimme nyt asiakaspalvelulähtöistä huoltoteknikkoa aloittamaan mahdollisimman pian.

Tässä tehtävässä vastaat Tana Oy:n huoltotoiminnan toteuttamisesta Suomessa. Työtehtäviisi kuuluu mm. koneiden luovutus, huolto-, asennus- ja asiakaskoulutustehtävät sekä tekninen ongelmanratkaisu. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme työmailla. Teet läheistä yhteistyötä Tanan muiden toimintojen kanssa (mm. Dealer Support ja tuotekehitys) ja tehtävään sisältyy myös kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston tukemista mahdollisuuksien mukaan. Tukenasi työssä on motivoitunut ja aktiivinen työyhteisö.

Etsimällemme henkilöllä on aiempaa kokemusta liikkuvan kaluston asennuksesta ja/tai huollosta. Koulutustaustasi on tekninen (esim. raskaskone-, automaatio-, mekaaninen tai sähköasentajan koulutus). Asenteesi on palveluhenkinen ja ajattelet sekä toimit asiakaslähtöisesti. Toimintaotteeltasi olet ripeä, aktiivinen, oma-aloitteinen ja joustava. Olet valmis matkustamaan työssäsi. Kansainvälisessä toimintaympäristössä ja työyhteisössämme tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on ajokortti, eduksi katsotaan CE-ajokortti.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Jaakko Kouhia, puh. 040 5719466 Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 9.1.2019 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi