Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa TanastaAvoimet työpaikatLaatupäällikkö

Laatupäällikkö

Hrline

TANA-newsletter-lander-banner


Tana hakee tuotekehitystiimiinsä vahvistukseksi itseohjautuvaa ja hyvät tekniset valmiudet omaavaa laatuinsinööriä. Olet ratkaiseva lenkki asiakastyytyväisyyden varmistamisessa, koska vastaat takuuasioiden, reklaamatioiden ja poikkeamien hoidosta. Käsissäsi on myös laadunvarmistus-menetelmien kehitys jo tuotekehitysvaiheesta sekä uuden hankintakanavan ylösajosta alkaen. Ratkaiset mahdollisia laatuongelmia toimittajien kanssa teknisenä asiantuntijana ja osallistut laadunparannusprojekteihin. Tehtäväkenttääsi kuuluvat myös tuoteturvallisuusasiat. Toimipaikkasi on Jyväskylässä tai Tampereella.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • systemaattista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • kustannustietoisuutta ja taloudellista ajattelutapaa
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski ke 19.2. klo 12-14 ja to 20.2. klo 10-12, puh. 020 7290 249


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 3.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi.