Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa TanastaAvoimet työpaikatMekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Hrline

TANA-newsletter-lander-banner


Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja haemme ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden suunnitteluun. Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta, ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Monipuoliset tuotekehitystehtävät muotoutuvat osittain myös valittavan henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toimipisteesi on ensisijaisesti Jyväskylässä, myös Tampere on mahdollinen.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • ymmärrystä ja kokemusta konesuunnittelusta
  • valmistustekniikan tuntemusta
  • teräsrakenne- ja mobiililaitetuntemusta
  • kokemusta 3D-suunnittelusta ja kykyä tehdä teknisiä piirrustuksia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olet käytännönläheinen ja joustava suunnittelija. Ymmärrät teräsrakenteiden lujuusvaatimuksia ja valmistuksen, esimerkiksi hitsauksen perusasiat. Osaat visualisoida teknisten ongelmien ratkaisuja. Hydrauliikkaosaamisesta on etua. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä.


Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@tana.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249.