Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close
Tietoa TanastaAvoimet työpaikatOhjelmistoinsinööri

Ohjelmistoinsinööri, koneenohjausjärjestelmät

Hrline

TANA-newsletter-lander-banner


Tana Oy hakee tuotekehitystiimiinsä ohjelmistotestauksen ja ohjelmistoalan ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu koneenohjausjärjestelmien moduli- ja käyttöliittymäsuunnittelu sekä määrittelyjen tekeminen, uusien toiminallisuuksien pilotointi sekä uusien julkaisuversioiden testaaminen. Teet läheistä yhteistyötä Tanan muiden toimintojen ja ohjelmistokehitykseen liittyvien alihankkijoiden kanssa. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä jaTampereella, tässä tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • sinulla on vahva ymmärrystä koneautomaatiosta/PLC-logiikoista
  • tunnet ohjelmointiympäristöjä (mm. Codesys)
  • sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (DI, insinööri)

Aiempi työkokemus työkoneisiin liittyvien ohjausjärjestelmien ohjelmoinnista ja järjestelmien suunnittelusta on eduksi (työkoneenohjausjärjestelmät, hydrauliikkaan/sähköön liittyvät rajapinnat, työkoneiden käyttöliittymät, anturointi sekä kommunikointi). Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, sekä pystyt edistämään asioita ja tehtäviä eri tahojen kanssa yhteistyössä. Koska työympäristösi on hyvin kansainvälinen, tarvitset matkustusvalmiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä ja valmius ottaa myös isompia vastuita.
Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian laittamalla viestiä osoitteeseen rekry@tana.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249.