Tana has updated it's Privacy Policy. Please read it here
Close

Repimisen monipuolisuuden mestari

TANA Shark -repijä tunnetaan monipuolisuudestaan. Hidaskäyntiset repijät tarjoavat kierrätyksen ammattilaisille monipuolisimmat mahdollisuudet niin käsiteltävän jätteen kuin lopputuloksen osalta. Tulevaisuuden valinta on repijä, joka pystyy korvaamaan jopa kolme erilaista konetta. TANA Shark -repijä repii lähes mitä tahansa jäteaineista yhtenäisiksi, pienimmillään 50 millimetrin kokoisiksi partikkeleiksi.

Katso esimerkkivideo:

Ilmainen opas:

Jätteenrevinnän kulujen vähentäminen

CUSTOMER COMMENTS

Yksi syy, miksi päädyimme ostamaan TANA Shark 440DT -repijän oli se, että se pystyy repimään niin autonrenkaita, muovijätettä, muovirullia, patjoja kuin yhdyskuntajätettä.

-Kari Soini, tuotantojohtaja, Lassila & Tikanoja

Lue koko tarina

DownarrowKatso, miten TANA Shark toimii eri materiaaleille

Mitä haluaisit tänään repiä?

Käyttökelvottomien renkaiden kierrätys

Renkaiden kierrätys ja niiden hyödyntäminen kierrätyksessä kasvaa vauhdilla tarjoten uusia mahdollisuuksia kierrätysalalle. Katso, miten TANA Shark -repijä tekee renkaista haluttua palakokoa vain yhdellä syötöllä.


Lue lisää

Yhdyskuntajäte

Yhdyskuntajätteen käsittelyssä jäte pitää joskus saada tasalaatuiseksi massaksi. TANA Shark -repijän roottori ja terät sopivat täydellisesti yhdyskuntajätteen repimiseen ja takaavat korkean repimislaadun.


Lue lisää

Construction and Demolition Waste

Rakennus- ja purkujäte

Joskus jopa esikäsitelty rakennus- ja purkujäte on epäpuhdasta. Jätteen seasta saattaa löytyä metallinpaloja, kiviä ja betonilohkareita. TANA Sharkille nämä eivät tuota ongelmia! Sen älykäs ohjausjärjestelmä suojaa konetta ylikuormitukselta ja sen suunnittelu mahdollistaa tarvittaessa nopeat korjaustoimet.


Lue lisää

Pallets and Waste Wood

Lavat ja puujäte

Erilainen puujäte vaatii tehokkaan repijän, joka pystyy käsittelemään myös metallisia nauloja ja pultteja, jotka usein tuottavat ongelmia keski- ja nopeakäyntisille repijöille. TANA Shark selviää näistä helposti.


Lue lisää

Mattresses

Patjat

Patjat ovat jätteentiivistyksen murheenkryyni ja niiden käsittely on ongelmallista. TANA Shark on juuri oikeanlainen vankka ja tarkka repijä erottelemaan metalliset jouset silputtavasta täytteestä.  


Lue lisää

Green Waste

Kompostoituva jäte

Kompostoituminen vaatii jätteeltä tietynlaista homogeenisuutta, jota TANA Shark pystyy tarjoamaan. Hidaskäyntistä TANA Shark -repijää käytettäessä haitallisen ”biopölyn” syntyminen pysyy minimissä, toisin kuin nopeakäyntisiä repijöitä käytettäessä.


Lue lisää

 

Other Common Waste Types

Muita yleisiä jätelajeja

Haluatko tietää, miten TANA Shark selviytyy muiden yleisten jätteiden, kuten kaapeleiden, paperin, muovien ja tekstiilien käsittelystä?


Se selviää täältä!

Sinua mahdollisesti kiinnostaa myös:

v

Menestystarina: Tuottoa romumetallista (ragger wire)

BLOGI:

Uusia mahdollisuuksia käyttökelvottomien renkaiden kierrätyksessä

Käytettyjen renkaiden kierrätys on globaali haaste. Pelkästään Yhdysvalloissa heitetään pois keskimäärin 250 miljoonaa rengasta vuosittain. Euroopassa luvut ovat samansuuntaisia, ja Australiassa määrä on 48,5 miljoonaa…

Lue blogikirjoitus

ASIAKKAAN MENESTYSTARINA:

SRF-jätteen tuotanto tuplaantui TANA Shark -repijällä

Testiraportti näyttää, miten asiakkaamme kaksinkertaisti SRF-jätteen tuotannon samalla pidentäen kaatopaikan käyttöikää käyttämällä TANA Shark 440 -repijää.

Lue koko tarina

Ilmainen opas

Jätteenrevinnän kulujen vähentäminen

Lataa tästä ilmaiseksi (englanniksi)